Last news in Fakti

9 Май, 2024 10:10 813 2

Станислав Генчев се доближава до треньорския пост в Левски

  • станислав генчев-
  • футбол-
  • левски-
  • крумовград

Собственикът на клуба Наско Сираков все още няма решение на задачата кой да замени Николай Костов, но вариантът със Станислав Генчев придобива реални измерения

Станислав Генчев се доближава до треньорския пост в Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Станислав Генчев се доближава лека-полека до треньорския пост в Левски. Собственикът на клуба Наско Сираков все още няма решение на задачата кой да замени Николай Костов, но вариантът със Станислав Генчев придобива реални измерения. Шефове от клуба, както и влиятелни фенове оказват сериозен натиск върху Сираков да разговаря с Генчев и да го покани на "Герена".

Най-сериозният мотив е, че наставникът на Крумовград е направил отличен отбор от новака в efbet Лига без солидна селекция и голям бюджет. От друга страна, в екипа на Генчев е бившият защитник на Левски Живко Миланов, който водеше отбора по време на най-голямата криза, съобщава "Мач Телеграф".

Не е без значение и фактът, че ако Генчев подпише с Левски, синият екип без проблем ще облече нападателят Алекс Колев. Неговият трансфер е почти завършен, но може да се обърка от треньорската рокада.

Самият Генчев призна, че ако получи предложение от Левски, няма да се замисли и ще тръгне към "Герена". "С най-голямо удоволствие бих приел това предизвикателство. Левски е най-обичаният отбор в България. Засега обаче няма никакво развитие, не съм разговарял с никого", каза Генчев преди известно време в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АДВОКАТ

    0 2 Отговор
    Как футболен клуб Левски получава лиценз от 2020 до 2023 година? Как, след като от месец март 2020 година „сините“ нямат разсрочено споразумение активно или платен накуп цялото задължение?

    Как Лицензионната комисия към БФС е давала зелена светлина на Левски, след като е записано в устава и наредбата – при наличие на дългове към държавата или частни лица ,които не са изплатени или разсрочени към 31 март дадената година, не се получава лиценз.

    Видно е от отговори на директори на НАП в две поредни гадини с подпис и печат, че ПФК Левски АД няма активно споразумение от март месец 2020 година ,нито е платена сумата към НАП от 12 милиона.

    Също така не е плащан данък смет и сгради от 2016 г в размер на 2.2 милиона лева.

    Как при 15 милиона дълг към държавата, който не е платен или разсрочен, футболния клуб получава професионален лиценз три години. Нека припомним как Локо София изгоря от играта за 800 хиляди лева.
  • 2 Трябва

    0 2 Отговор
    Вили Вуцов с помощник Ники жадното! Божинов спортен директор ,Ники Михайлов, треньор на вратарите,Тити Папазов президент. От пожарната ще им дадат платнище ,което опънат на сектор А,като козирка. Поне веселби ще има...