Last news in Fakti

9 Май, 2024 23:15 834 0

Непобеденият Мокаев се завръща в клетката

  • мохамед мокаев-
  • мма-
  • мма боец-
  • мануел капе-
  • бой-
  • ufc 304

Съперникът на британеца с руски корени ще бъде Мануел Капе

Непобеденият Мокаев се завръща в клетката - 1

Непобеденият ММА боец Мохамед Мокаев (12-0) ще се завърне в клетката на събитието UFC 304. Бойната гала ще се проведе на 27-и юли в Манчестър.

Съперникът на британеца с руски корени ще бъде Мануел Капе. Новината бе потвърдена от Мокаев в профила му в социалната мрежа Х.

23-годишният спортист с дагестански корени има шест поредни победи в UFC, четири от които постига със събмишън. Последният му успех бе над Алекс Перес на събитието UFC Вегас 87.

Капе е в серия от четири поредни победи в клетката, но за последната си среща не успя да влезе в категория и това отложи двубоя му с Матеус Николау на събитието UFC Вегас 84.

Към момента UFC 304 няма главен и подглавен двубой, но американски медии като mmafighting.com предполагат, че галата ще бъде оглавена от шампионите Леон Едуардс и Том Аспинал


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА