Last news in Fakti

8 Февруари, 2014 10:58 741 0

Монако ще ползва Бербо срещу шампиона

  • монако-
  • псж-
  • бербатов

"Монегаските" се намират на втора позиция в класирането като изостават на 5 т. от лидера ПСЖ

Монако ще ползва Бербо срещу шампиона - 1
Снимка: Facebook

Наставникът на Монако Клаудио Раниери се изказа ласкаво за българския нападател Димитър Бербатов, който премина в тима в последния ден на трансферния прозорец.

Италианският специалист заяви, че българинът е голям шампион и възнамерява да го използва в дербито с Пари Сен Жермен в неделя.

"Бербатов е готов да играе. Ще има своята роля в мача в неделя. Това е един голям шампион", каза Раниери на пресконференция преди кръга в Лига 1.

С тези думи наставникът на "монегаските" побърза да опровергае спекулациите в някои френски медии, че Бербатов не е бил желан от него самия в тима и щял да бъде закотвен на пейката.

Монако се намира на втора позиция в класирането с пет точки изоставане от лидера Пари Сен Жермен. Двата тима излизат един срещу друг в неделя от 22:00 часа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА