16 Април, 2014 12:30 3 200 1

Луди БГ фенки се хванаха за косите

  • фенки-
  • бият-
  • женски бой-
  • лудогорец-
  • хванали за косите

Инцидентът станал след края на срещата Черно море - Лудогорец

Страната ни  отново е на път да се прочуе по цял свят заради изцепките на феновете си.

След като мъжете сътвориха какво ли не на стадионите, дойде времето да полудува и нежната половина.

Женски бой до стадион "Тича" завърши с две глоби от по 200 лв. и забрани за посещаване на мачове у нас и чужбина за 1 година.

Инцидентът станал след края на срещата Черно море - Лудогорец (1:1) между блок -2 и -3 в квартал "Чайка", които се намират непосредствено до стадиона.

28-годишната Т.Д и М.В (22 г) се нахвърлили на друга жена. Отначало само с обиди. Скоро обаче дамите се хванали за косите и се сбили, пише "Стандарт".

От полицията обявиха, че двете хулиганки за били задържани на място. Потърпевшата се е разминала без телесни повреди. Случаят веднага е докладван на прокурор от ВРП. Гаменките нямат други присъди. Глобите от по 200 лв. са им наложени са обиди, побой и нарушаване на обществения ред. Т.Д и М.В. ще влязат в историята. До този момент няма други жени, които са осъждани за бой на футболен мач у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bugs_bunny

    0 0 Отговор
    Освен да обявим конкурс за фенки за фенклуба на Славия :)