Last news in Fakti

16 Април, 2014 13:00 740 0

Юнайтед ще си осигури услугите на Люк Шоу

  • юнайтед-
  • люк шоу-
  • челси-
  • дейвид мойс-
  • 30 милиона

Основен конкурент за подписа на талантливия младеж бе Челси

Юнайтед ще си осигури услугите на Люк Шоу - 1
Снимка: БТА/АР

Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед e съвсем близо до подпис с младия английски национал Люк Шоу.

Според информация на "Дейли мейл" мениджърът Дейвид Мойс и ръководството на Саутхамптън са близо до това да си стиснат ръцете за трансфер на стойност 30 милиона лири, като документите ще бъдат оформени след края на настоящия сезон.

Юнайтед се бори с Челси за левия бек, като доскоро се смяташе, че „сините“ имат предимство, тъй като Шоу е техен фен от малък.

Обещанието от страна на „червените дяволи“ да играе редовно обаче явно е променило мнението на Шоу, който е заявил, че ще премине на „Олд Трафорд“, стига двата клуба да постигнат договорка за него.

Шоу ще замени Патрис Евра отляво в отбраната на Юнайтед, а от клуба са решени да постигнат сделка преди Световното първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА