16 Април, 2014 18:00 931 0

Меноти: Проблемът на Меси е в главата

  • меси-
  • барселона-
  • меноти-
  • слаба форма
Меноти: Проблемът на Меси е в главата - 1
Снимка: БТА/АР
Сезар Луис Меноти смята, че звездата на Барселона Лионел Меси е затормозен психически напоследък заради негативните резултати, които записва отбора.

"Меси трябва да преодолее тъгата и разочарованието от слабото представяне и да преоткрие радостта, гордостта и страстта, които са необходими в клуба като Барселона", сподели Меноти, цитиран от електронното издание Goal.com.

"Не считам, че той се пази за световното първенство. Оставам с усещането, че неговите мисли не са подредени. Неговата форма няма нищо общо с предстоящото световно първенство по футбол. Според мен психическата умора при него е много по-голяма от физическата. Нормално е това да се случи при много мачове, а той има доста задължения."

"Навярно няколко дни почивка ще му помогнат да подреди мислите си и отново да бъде най-добрият футболист в света", допълни Меноти, който изведе Аржентина до световния връх на Мондиал 1978.

Меси има 38 гола в 40 двубоя във всички турнири този сезон, но не успя да предотврати отпадането на Барса от Атлетико Мадрид в Шампионската лига. В същото време каталунците почти провалиха сезона си в Ла Лига, губейки от аутсайдери като Валядолид и Гранада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА