Last news in Fakti

16 Април, 2014 18:25 870 1

Григор успя и във втория си мач в Монте Карло

  • димитров-
  • рамос-
  • тенис-
  • ферер

Българинът отново с трудна победа

Григор успя и във втория си мач в Монте Карло - 1
Снимка: БТА/АР
Първата ракета на българския тенис Григор Димитров успя да се класира за 3-ия кръг на силния турнир от сериите "Мастърс 1000" в Монте Карло, след като постигна трудна победа над испанеца Алберт Рамос с 4:6, 6:3, 6:4.

Това бе вторият мач между двамата на ниво АТП, след като те се срещнаха  и през 2012 година в Бщаад, когато нашето момче стигна до успех. Победата е втора за Гришата над испанеца, който се води клей специалист и е 101-и в световната ранглиста.

Така хасковлията премина второто си испанско препятствие в надпреварата, след като в миналия кръг се разправи с Марсел Гранолерс.

Следващият противник на нашето момче отново ще бъде испанец. Гришата ще се срещне с Давид Ферер, който ще излезе в двубоя като фаворит. Двамата са се срещнали общо 4 пъти, като испанецът води с 3:1 победи над българина. За последно те играха на финала в Стокхолм през миналата година, когато Григор победи Ферер и така спечели първата АТП титла в кариерата си. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    Трети испанец... тия испанци са наистина, като земни червеи !