Last news in Fakti

17 Април, 2014 00:04 802 0

Манчестър Сити се отдалечни от титлата

  • манчестър сити-
  • съндърланд-
  • титла-
  • насри

Манчестърци се издъниха срещу Съндърланд

Манчестър Сити се отдалечни от титлата - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Сити вече има значително по-малки шансове да спечели титлата, след като отборът допусна изненадваща издънка срещу Съндърланд у дома в отложена среща от 26-ия кръг на Висшата лига. Двата тима завършиха 2:2 на "Етихад". Нещо повече, Сити дори можеше да загуби, ако не бе късният гол на Насри малко преди края на редовното време.
 
След този мач "Гражданите" са 3-и в класирането с актив от 71 точки, като тимът е на 6 точки от лидера Ливърпул, но има мач по-малко от "Мърсисайдци".
 
Манчестърци поведоха след ранен гол, след като Фернандиньо се разписа във 2-ата минута, но гостите показаха добър футбол през целия мач и с оглед на случващото се на терена донякъде напълно логично обърнаха нещата в своя полза. Уикъм се отчете с голове в 71-ата и 83-ата минута и така направи обрата в мача пълен. Насри обаче спаси Сити от позорна загуба в 88-ата минута.
 
Въпреки ремито Съндърланд остава 20-и в класирането с актив от 26 точки, като тимът е на 6 точки от спасителната зона. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА