17 Април, 2014 16:44 1 430 0

Гаджев: Отвсякъде се опитват да ни смачкат

  • левски-
  • владимир гаджев-
  • смачкат-
  • а група

Според халфа е по-добре Левски да не играе в Европа, но да изгради боеспособен отбор

Гаджев: Отвсякъде се опитват да ни смачкат - 1
Снимка: Levski.bg

„За съжаление Левски в момента не е в състоянието, в което беше преди години. Отвсякъде се опитват всички да ни смачкат, но няма да успеят“, заяви футболистът на Левски Владимир Гаджев. Полузащитникът на „сините“ днес получи наградата за футболист №1 на месец март в българското първенство.

„Много приказки не служат за нищо. Ние на терена трябва да докажем, че имаме качества и да спечелим любовта на хората. Това, което ние направихме, ще остави черно петно в историята на клуба, но може би е по-добре да не се играе в Европа, за да се изгради един силен отбор, какъвто Левски имаше преди няколко години. Когато играеш в Европа трябва да си максимално готов, а не да паднем от незнайни отбори“, сподели играчът на столичани.

Тази година Левски празнува 100-годишен юбилей, но футболният отбор ще остане без трофей. „Сините“ отпаднаха от турнира за Купата на България, а в „А“ група заемат петата позиция във временното класиране. В следващия кръг Левски ще се изправи срещу „вечния“ съперник ЦСКА, което според Гаджев е идеална възможност да се върнат усмивките по лицата на феновете.

„В дербито ще спечели този, който направи по-малко грешки. Със сигурност и двата отбора ще търсят победата, но се надявам ние да бъдем по-настойчиви. Ясно е, че за двата тима това са най-важните срещи, а за нас това е и последен шанс да зарадваме нашите многобройни фенове“, заяви Владимир Гаджев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА