Last news in Fakti

17 Април, 2014 18:53 1 205 0

Славия разгроми Нефтохимик като гост

  • славия-
  • а група-
  • нефтохимик-
  • черноморец

Черноморец се справи безпроблемно с Любимец

Славия разгроми Нефтохимик като гост - 1
Снимка: БТА

Славия победи Нефтохимик с класическото 3:0 като гост в среща от плейофната фаза на българското първенство.

Това бе трета поредна победа за столичани, които са втори след Берое във временното класиране на втората седмица в „А“ група. Нефтохимик, който игра за честта си, от следващия сезон ще се подвизава в „Б“ група.

В друга среща Черноморец победи последния в класирането Любимец с 4:0. Гостите от Бургас бяха по-добрият тим на терена и заслужено грабнаха трите точки.

Утре Черно море посреща Литекс в двубой от първата седмица, а в събота ще се изиграе пловдивското дерби между Локомотив и Ботев. Столичните Левски и ЦСКА ще премерят сили на 21 април, понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА