Last news in Fakti

18 Април, 2014 13:36 616 0

Кристовао Рамос преминава в Черно море

  • кристовао рамос-
  • левски-
  • черно море

Португалецът все още не е получил предложение за продължаване на договора си в Левски

Кристовао Рамос преминава в Черно море - 1
Снимка: Levski.bg

Има голяма вероятност крилото на Левски Кристовао Рамос да премине в Черно море след края на сезона. Според в-к „Труд“ договорът на португалеца изтича през лятото, а той все още не е получил предложение за нов такъв. 

Ако „сините“ решат, че не искат да задържат Рамос, то той най-вероятно ще премине в отбора на Черно море.  Има и вариант португалецът да стане част от бартерна сделка, при която Левски да привлече нападателя на „моряците“ Бакари.

От началото на сезона испанецът има 10 гола за Черно море, като се разписа и при равенството с Лудогорец през миналата седмица. Припомняме ви, че след края на сезона, треньорът на „моряците“ Георги Иванов, ще поеме поста на спортно-технически директор на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА