Last news in Fakti

18 Април, 2014 14:49 2 081 1

Стилиян Петров връчва шампионската титла на Селтик

  • стилиян петров-
  • селтик-
  • титла

Това ще е 3-та поредна титла на Шотландия за отбора

Стилиян Петров връчва шампионската титла на Селтик - 1
Снимка: Уикипедия

Бившият капитан на националния отбор по футбол на България Стилиян Петров ще връчи шампионската титла на Шотландия на Селтик.

Това ще се случи на 11-ти май, когато приключва шотландското първенство. Българинът ще връчи титлата на „детелините“, заедно с друг бивш техен футболист Джон Хартсън. Това ще е 3-та поредна титла на Шотландия за Селтик и общо 45-та в историята на отбора. В официалното съобщение от клуба се казва:

„Селтик ще отпразнува третата си поредна титла в последния ден от сезона. Две легенди на Селтик, бивши съотборници при мениджъра Нийл Ленън, ще бъдат на стадиона на този специален ден. Тимът ще бъде коронован като шампион на Шотландия за 45-ти пореден път и клубът с удоволствие може да съобщи, че двете легенди на Селтик Джон Хартсън и Стилиян Петров ще бъдат част от церемонията по връчването на трофея.“

От ръководството на клуба отчитат огромния принос, който са оставили със зелено-бялата фланелка двамата футболисти. И двамата трябваше да прекратят кариерите си в следствие на тежки болести, с които в крайна сметка успяха да се преборят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слонобикотръбозъб

    1 0 Отговор
    Е дали не го уважават, а?Чужденец за тях и герой!