Last news in Fakti

18 Април, 2014 15:17 1 809 0

Манчестър Сити вади 250 млн. за Меси

  • лионел меси-
  • манчестър сити-
  • барселона

Гражданите са готови да предложат на нападателя над 300 000 паунда седмична заплата

Манчестър Сити вади 250 млн. за Меси - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Манчестър Сити е готов да извади 250 млн. паунда за звездата на Барселона Лионел Меси, твърдят английските медии.

Ръководството на клуба е готово да счупи всички трансферни рекорди, за да си осигури услугите на аржентинеца. Меси изкарва труден сезон с Барселона и макар да има 25 гола в Ла Лига, търпи сериозни критики от феновете на отбора, за представянето си в последните няколко мача. Четирикратният носител на приза „златната топка“ води преговори за нов контракт на „Камп Ноу“, но към този момент няма развитие по въпроса.

Освен всичко останало, от Сити са готови да предложат на Меси и огромна заплата, надвишаваща 300 000 паунда на седмица, като така ще го направят най-скъпоплатения футболист в света. Нулевият сезон пред, който е изправена Барселона, пък би могъл да породи желание у нападателя за смяна на обстановката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА