18 Април, 2014 17:41 704 0

Черно Море измъкна равенството от Литекс

  • черно море-
  • литекс-
  • равенство

Мачът на стадион

Черно Море измъкна равенството от Литекс - 1
Снимка: БТА

Отборите на Черно Море и Литекс завършиха при резултат 1:1 срещата си от 34-ия кръг на „А” група.

Вилмар Джордан даде преднина на ловчанлии в 55-та минута, а Бакари изравни в 58-та. Литекс започна по-добре мача, като оранжевите създадоха няколко опасности в първите минути на стадион „Тича”. В 18-та минута Мирослав Манолов стреля опасно към вратата, но вратаря Китанов успя да избие в корнер. Последва центриране, след което Джордан стреля опасно с глава, но топката излезе в аут.
В 23-та минута Китанов допусна грешка и подари топката в краката на колумбийския нападател на Литекс. В последствие той събори Джордан в наказателното поле, но съдията не отсъди дузпа.

В 55-та минута Джордан отправи силен удар към вратата на „моряците” и откри за 1:0. Възпитаниците на Георги Иванов не останаха безучастни и върнаха гола само 3 минути по-късно. Бакари успя да се ориентира най-добре при центриране от фаул пред вратата на Литекс и вкара с глава, от около метър пред вратата. В 64-та минута Асприля засече топката след центриране от корнер, като само намесата на Даниел Георгиев спаси Черно Море от получаването на втори гол. В 70-та минута Ваюши пропусна да се разпише, след като удара му от няколко метра мина над вратата.

В 79-та минута Кирил Котев успя да прати топката във вратата на Литекс, но гола му бе отменен, заради нарушение на Божилов в атака. Литекс продължи натиска си до края на срещата, но футболистите на Черно Море се защитаваха добре и си осигуриха точката от мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА