Last news in Fakti

18 Април, 2014 21:17 1 673 4

Славистите жестоко обидени на Благой Георгиев

  • славия-
  • благой георгиев-
  • честване

Футболистът не изпълнил ангажимент към родния си клуб

Славистите жестоко обидени на Благой Георгиев - 1
Снимка: Уикипедия

Общественият комитет „100 години Славия” отправи остра атака срещу бившия футболист на клуба Благой Георгиев.

Преди година представители на комитета организираха грандиозен концерт в зала 1 на НДК, по случай вековния юбилей на клуба. Всички присъстващи получиха по една луксозна значка от клуба. Общият брой на сувенирите беше 4500, като от Обществения комитет са помолили реализиралите се играчи в чужбина, произлезли от белия клуб, да поемат разходите по изработката им. С тази задача са се ангажирали Благой Георгиев и футболиста на швейцарския Люцерн Димитър Рангелов. Оказва се обаче, че Георгиев така и не е изпълнил до край поетия ангажимент, за разлика от бившия си съотборник. Обръщението на  „100 години Славия” гласи следното:

"Уважаеми слависти, с настоящото писмо Ви информираме, че футболистът Благой Георгиев не изпълни поети ангажименти към Обществения комитет "100 години Славия". Преди година по време на грандиозния юбилеен концерт-спектакъл в зала 1 на НДК бяха раздадени безплатно на присъстващите над 4500 луксозни значки.

Поради големия бюджет на честванията на стогодишнината на Славия членове на Обществения комитет се обърнаха към футболистите с успешна кариера в чужбина - Димитър Рангелов и Благой Георгиев, с предложение да подсигурят финансово направата на значките. След полученото съгласие от страна и на двамата, хубавият им жест бе обявен на две пресконференции. А на поздравителните картончета към всяка значка бе отбелязано, че те са дарени на славистите от двамата футболисти - рожби на клуба.

Бяха изготвени и специални благодарствени плакети на играчите от името на комитета. Само дни по-късно Димитър Рангелов изпълни поетия финансов ангажимент, а вече цяла година след това Благой Георгиев още не го е направил. По-точно - стори го, но в много по-малък размер от договореното.

Разбира се, Общественият комитет "100 години Славия" отдавна покри сериозната разлика в цената на значките. Остана само горчилката и обидата от поведението на тръгналия към големия футбол от Славия Георгиев, който обаче явно не осъзнава обществената значимост на стогодишния юбилей на родния му клуб. Пожелаваме приятни великденски празници на всички слависти!"
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BAPHA

    1 0 Отговор
    На кого му пука...
  • 2 Vasil Stoev

    1 0 Отговор
    няма да го преживея.
  • 3 Монго

    0 0 Отговор
    Еми пък ,ако си обещал нещо направи го...
  • 4 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    За каква сума става въпрос ?