Last news in Fakti

19 Април, 2014 11:30 535 0

Безидеен Сент Етиен изпусна Рен

  • сент етиен-
  • рен-
  • равенства

Това бе трето поредно равенство за тима

Безидеен Сент Етиен изпусна Рен - 1
Снимка: АП/БТА

Отборът на Сент Етиен направи трето поредно равенство в Лига 1, като завърши 0:0 срещу Рен в първия мач от 34-я кръг.

По този начин "зелените" се отдалечиха на шест точки от третия в класирането Лил и вече са на цели 12 от втория Монако, които тепърва ще играят своите срещи от кръга.

Рен игра много мотивирано, след като през седмицата се класира на финал за Купата на Франция, и макар че положенията се брояха на пръсти, измъкнаха точката от "Стад Жофроа Гишар".

Едва в края на първото полувреме Сент Етиен стигна до някакво голово положение, но и то не затрудни чак толкова вратаря Беноа Костил.

След почивката домакините малко стъпиха на педалите, но Мевлут Ердинч пропусна сам срещу стража.

Ромейн Хамума засече с глава центриране на Беноа Тремулинас малко по-късно, и топката влетя в мрежата, но имаше флаг за засада.

Няколко опасности дойдоха именно от центрирания на Тремулинас от статични положения, но вратата на Рен бе непревземаема.

В заключителните моменти от двубоя, топката непрекъснато бе изсипвана в пеналта на гостите, но Рен издържа на напрежението, и взе точка от Сент Етиен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА