19 Април, 2014 14:37 639 0

Ярмоленко напуска Динамо Киев

  • ярмоленко-
  • динамо киев-
  • украйна

Звздата желае да заиграе в някое от водещите първенства

Ярмоленко напуска Динамо Киев - 1
Снимка: BTA/AP

Звездата на украинския футбол Андрей Ярмоленко е взел решение на напусне Динамо Киев. Желанието на нападателя е да заиграе в по-силен шампионат от украинския.

"Искам да се пробвам в някое от най-добрите първенства. Ще прегледам всички предложения без да бързам. За себе си реших, че искам да играя в по-силен шампионат", каза той в интервю за "Футбол 1".

Настоящата цена на Ярмоленко възлиза на 20 милиона евро.

"Приятно ми е, че представянето ми на терена е оценено, но не мога да кажа, че летя в облаците заради тази сума. Ще бъда щастлив, ако моят клуб получи възможно най-голяма сума от трансфера", каза още нападателят.

Уникалното при Андрей Ярмоленко е, че няма спортен агент, а предпочита сам да движи делата си. Украинецът е лаконичен, че посредник не му трябва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА