19 Април, 2014 19:28 538 0

Удинезе отмъкна точката от Наполи

  • удинезе-
  • наполи-
  • рейна

Пепе Рейна коства победата на своите с нелепа грешка

Удинезе отмъкна точката от Наполи - 1
Снимка: БТА/ AP

Отборите на Удинезе и Наполи завършиха наравно 1:1 в мача помежду си от 34-ия кръг на Серия "А".

Гостите от Неапол могат да съжаляват, че не си тръгнаха с три точки от "Фриули", тъй като водеха с 1:0 и контролираха срещата, преди грешка на вратаря Хосе Рейна да коства изравняването.

През първата част Наполи бе по-активният тим на терена и логично стигна до аванс преди почивката. Резултатът бе открит в 39-ата минута от Хосе Кайехон, който разстреля вратаря на домакините Симоне Скуфет с мощен шут вътре в наказателното поле.

В началото на второто полувреме, играчите на Рафаел Бенитес спокойно контролираха мача, докато в 54-ата минута на срещата Рейна не успя да изрита добре една върната към него топка и я подаде на Джампиеро Пинци, който от своя страна пък я даде на Бруно Фернандес сам срещу вратаря и резултатът стана 1:1.

След грешката, която доведе до гол във вратата на Наполи играта на тима се разстрои и домакините можеха да стигнат и до победата, но пропуски направиха Николас Лопес и Габриел Силва.

В края на мача неаполитанците останаха и с човек по-малко, след като втори жълт картон получи Федерико Фернандес. До промяна в крайния резултат обаче така и не се стигна.

Това реми не повлия особено на временното класиране на двата тима в шампионата. Наполи остава на трета позиция с актив от 68 точки, което е на десет от четвъртия Фиорентина. Виола обаче е и с мач по-малко. Удинезе пък е с 39 на 13-а позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА