Last news in Fakti

19 Април, 2014 19:45 511 0

Астън Вила и Стоук с малоголови ремита

  • стоук-
  • астън вила-
  • кардиф-
  • нюкасъл-
  • висшата лига

Суонзи спретна бърз обрат на летаргичния Нюкасъл

Астън Вила и Стоук с малоголови ремита - 1
Снимка: БТА/AP

Астън Вила-Саутхемптън 0:0

Тимът на Астън Вила сложи край на серията си от четири поредни загуби в Премиър лийг, след като завърши при нулево равенство сблъсъка си със Саутхамптън на "Вила Парк". "Светците" доминираха в двубоя, но така и на успяха да преодолеят Брад Гузан. Българското крило на бирмингмаци Александър Тонев бе на разервната скамейка, но така и не получи шанс за изява от Пол Ламбърт.

Кардиф Сити-Стоук 1:1

В сруга среща от кръга, Кардиф пропусна добра възможност да спечели важни три точки в битката за оцеляване, след като завърши 1:1 със Стоук Сити на "Кей Си Стейдиъм". Два гола от дузпи решиха двубоя. Марко Арнаутович изведе "грънчарите" напред в самия край на първата част, а Питър Уитингам изравни в 51-ата минута.

Нюкасъл-Суонзи 1:2

С гол на Вилфред Бони от дузпа в 92-ата минута, Суонзи постигна пълен обрат при гостуването си на Нюкасъл Юнайтед и спечели визитата си на "Сейнт Джеймсис Парк" с 2:1, макар да губеше с 0:1 в края на първото полувреме. Шола Амеоби откри резултата за тима на домакините, който има сериозни проблеми с контузени футболисти и в последно време натрупа редица загуби. В добавеното време на първата част Вилфред Бони възстанови равенството, а отново той от дузпа в 92-ата минута донесе трите точки на тима от Уелс. Трите точки дават спокойствие за Суонзи в битката за оцеляване, след като победата означава, че тимът на Гари Монк вече има 36 точки в актива си - шест повече от 18-ия Фулъм. Нюкасъл пък е с десет повече, въпреки че днес допусна четвъртата поредна загуба в английския елит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА