Last news in Fakti

20 Април, 2014 13:00 1 055 0

Барса: Меси е най-добрият в света, не се продава

  • меси-
  • бартомеу-
  • барселона-
  • най-добрият-
  • не се продава

Джосеп Бартомеу хвали аржентинския си ас

Барса: Меси е най-добрият в света, не се продава - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу коментира бъдещето на звездата на тима Лионел Меси.

В последно време някои поставиха под съмнение дали аржентинеца ще остане на "Камп Ноу", но Бартомеу бе категоричен, че голмайсторът няма да се продава в никакъв случай.

"В клуба нямаме съмнение, че Меси ще продължи да води отбора напред. Наистина се чухме с баща му Хорхе, защото трябва да направим някои подобрения по договора на Лионел, който към момента изтича през лятото на 2018 г. Отношенията ни с Лео и татко му са великолепни", сподели босът на "блаугранас".

"Трябва да насърчим Лео. Той е най-добрият играч на света и е с основен принос за най-големите успехи в историята на Барса. Искаме това да продължи и той да бъде част от нашето бъдеще. Отборът се нуждае от подсилване. Трябва да не изоставаме, а да сме адекватни на процесите в световния футбол", добави Бартомеу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА