Last news in Fakti

20 Април, 2014 10:30 568 0

Лацио ще уважи Левски за юбилея

  • лацио-
  • левски-
  • юбилея

Стигна се до съгласие

Лацио ще уважи Левски за юбилея - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Лацио прие условията на Левски и ще пристигне в София в края на месец май за юбилейния мач по случай 100-годишнината на клуба.

Подписаният договор вече е в офисите на Лацио и очаква да бъде върнат до ден-два на "Фонд 100 години Левски", с парафите на Клаудио Лотито и генералния секретар Армандо Калвери, който движи тези дела, информира Гонг.

Ръководството на Лацио и организаторите от "Фонд 100 години Левски" вече са уточнили абсолютно всички детайли, включително кога пристига италианският гранд, и с каква делегация.

По неофициална информация римският клуб ще води сериозна група от 45 човека за празненствата и ще пристигне ден преди мача, който е на 23 май. "Oрлите" ще имат осигурен и чартър от Рим до София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА