Last news in Fakti

20 Април, 2014 19:49 2 786 3

Супергол на Бербо донесе успеха на Монако

  • бербатов-
  • монако-
  • супергол

Българинът прехвърли вратаря на Ница с фин удар

Супергол на Бербо донесе успеха на Монако - 1
Снимка: АП/БТА

Българският нападател на Монако Димитър Бербатов доказа за пореден път, че може да бележи красиви голове.

Бербо донесе победата на своя тим в дербито на Лазурния бряг срещу Ница от 34-ия кръг на Лига 1, завършило при 1:0 в полза на "монегаските".

Нападателят отбеляза единственото попадение в петата минута, когато пое топката на ръба на засадата и с майсторски прехвърлящ удар не даде шанс на вратаря на съперника Давид Оспина.

Седем минути по-късно Митко пропусна да вкара за 2:0, след като Валер Жермен удари греда, а при добавката защитник на гостите отрази с тяло влизащия в мрежата шут на Бербо.

В следващите минути до почивката гостите взеха инициативата, но така и не успяха да застрашат вратата на Даниел Субашич.

През втората част Ница продължи с натиска си и на няколко пъти бе близо до изравняване, но липсата на класа пред гола провали "орлетата".

Бербатов пък вече има шест гола на сметката си за отбора. Три в Лига 1 и още толкова за Купата на Франция, откъдето тимът отпадна през седмицата след загуба с 1:3 от Гинган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    За групата на ИРАКЛИЙ,...МИТКО БЕРБАТОВ е гений във футбола.
    Ако се извадят всички коментари от НАС за това момче,относно футбола :Той е най- добрия в света футболист!.........опитващите се да играят футбол , да духат супата.....това го каза ЛЮБО ПЕНЕВ !
  • 2 Монго

    0 0 Отговор
    Гледах многократно повторенията, според мен гола /подаването/ беше случаен. Но това не омаловажава неповторимостта му...
  • 3 zendera

    0 0 Отговор
    Браво Мите,отново печеля прекрасна сума заради теб..