Last news in Fakti

21 Април, 2014 10:35 12 760 3

Бербатов: Това беше един от най-красивите голове в кариерата ми

  • бербатов-
  • гол-
  • монако

Българинът донесе победата на своя Монако срещу Ница след невероятно попадение

Бербатов: Това беше един от най-красивите голове в кариерата ми - 1
Снимка: БТА/AP

Димитър Бербатов обра погледите във френското първенство с невероятния гол, който вкара за своя Монако срещу Ница. С попадението си българският нападател донесе успеха на своя отбор с 1:0 и сам го определи като един от най-красивите в кариерата си.

Пред официалния сайт на Монако Бербатов заяви:

„Да, наистина голът беше невероятен, но по-важното е, че спечелихме срещата с него. Мисля, че това е един от най-красивите голове, които съм вкарвал в кариерата си. След като се оказа и победен, всички сме щастливи. Тази победа ни трябваше. Голът не беше случаен. Исках да вкарам, а не да центрирам.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Krumov

    4 0 Отговор
    Гениален!
  • 2 ostavime

    1 0 Отговор
    Безспорно, беше уникален, но мисля, че беше пас. Прди гола ясно се вижда, че поглежда за към човека, който влиза на скорост. ;)
  • 3 ostavime

    1 0 Отговор
    http://www.sportal.bg/video.php?video=65880