21 Април, 2014 15:20 550 0

Нюкасъл иска да си върне Демба Ба

  • демба ба-
  • нюкасъл-
  • челси

Нападателят на Челси е приоритет за Алън Пардю

Нюкасъл иска да си върне Демба Ба - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Нюкасъл иска да привлече централния нападател на Челси Демба Ба, съобщава Дейли Мейл.

Французинът  се наложи в английския футбол именно в отбора от „Сейнт Джеймсис парк“, където изкара 2 сезона и отбеляза 29 гола. През зимата на 2013 г. той премина в отбора на Челси срещу сумата от 7 млн. паунда, но и така не успя да се наложи при „сините“ от Лондон. Макар и да отбеляза важни голове в последните няколко мача на своя отбор, той все още е третиран като резерва. Ба вече заяви, че е готов да си тръгне от „Станфорд бридж“ през лятото, като желанието му е да премине във френския Пари Сен Жармен.

Треньорът на Нюкасъл Алън Пардю обаче има нужда от нов силен нападател и силно се надява да успее да уреди завръщането на Ба. Освен това цената на нападателя е паднала и „свраките“ биха могли да си позволят трансфера му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА