Last news in Fakti

21 Април, 2014 16:19 794 0

Ибрахимович аут до края на сезона

  • ибрахимович-
  • псж-
  • футбол

Контузията на нападателя се е усложнила

Ибрахимович аут до края на сезона - 1
Снимка: БТА/AP

Звездата на Пари Сен Жармен Златан Ибрахимович ще пропусне мачовете за своя отбор до края на сезона, съобщава вестник "Льо Паризиен".

Шведският нападател получи контузия в бедрото по време на първия четвръфинален мач на своя тим в Шампионската лига срещу Челси. Първоначално лекарите смятаха, че контузията ще извади шведа от терените само за няколко мача, но след последно проведените прегледи се оказа, че той ще отсъства още месец.

От френския клуб вече заявиха, че няма да рискуват здравето на Ибрахимович и той няма да играе в официални срещи до края на сезона. През този сезон той има 25 гола във френското първенство. Въпреки отсъствието му от ПСЖ вече са си осигурили титлата във Франция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА