Last news in Fakti

22 Април, 2014 21:28 2 881 2

Бивш световен шампион прекъсна пресконференция на Кличко (ВИДЕО)

  • владимир кличко-
  • бокс-
  • прекъсна-
  • пресконференция-
  • шанън бригс

Бригс подкани Кличко да се бие с него, а не с Липай

Бивш световен шампион прекъсна пресконференция на Кличко (ВИДЕО) - 1
Снимка и видео: YouTube

Бившият световен шампион в тежка категория Шанън Бригс прекъсна пресконференция на настоящия такъв Владимир Кличко и го призова да се изправят един срещу друг.

С възгласи „Ти не си шампион” Бригс се насочи към украинеца и го попита защо е избрал да се бие с австралиеца Алекс Липай. Американецът дори свали тениската си и я хвърли срещи Кличко.

През 2010 година Бригс игра в мача за титлата на Световния боксов съвет. Тогава той загуби от по-големия брат на Владимир Кличко - Виталий. След мача американецът беше хоспитализиран, припомня ESPN.

Тази събота Владимир Кличко ще защищава четирите си световни титли срещу Липай в Оберхаузен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руди Рудев

    2 0 Отговор
    НАГЛАСЕНИ МАЧОВЕ, НЯМА ГИ ЕДНОВРЕМЕШНИТЕ БОКСЬОРИ ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ!

    Коментиран от #2

  • 2 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Руди Рудев":

    Наистина в тежката категория има страхотен вакум на добри боксьори,накъдето погледнеш ,само торби и тюфлеци.Какви са тези боксьори с шкембета ,да им се дава шанс да се борят за шампионски пояс ,не мога да разбера .Време е колкото и да става въпрос за пари ,да дадат шанс и на нашето момче.