Last news in Fakti

23 Април, 2014 10:41 856 0

Чех и Тери аут до края на сезона

  • джон тери-
  • петър чех-
  • челси

Мачът срещу Атлетико Мадрид обезкърви отбора на Челси

Чех и Тери аут до края на сезона - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Челси извоюва нулевото равенство срещу Атлетико Мадрид в първия полуфинал от турнира за Шампионската лига, но за сметка на това „сините“ от Лондон дадоха свидни жертви.

Вратарят на отбора Петър Чех получи тежка контузия и напусна терена още в 17-та минута. Същото се случи и с капитана и основен защитник Джон Тери. Според „Дейли мейл“ чехът е извадил рамото си, при сблъсък с Раул Гарсия в наказателното поле на Челси. Оказва се, че контузията ще извади от игра основния вратар на „сините“ до края на сезона.

Джон Тери пък страда от изкълчен глезен, след като бе лошо настъпен от Диего Коща. В най-добрия случай той ще е готов за игра при евентуален финал в Шампионската лига на своя отбор.

По повод контузиите на двама от лидерите на своя отбор, Жозе Моуриньо заяви:

„Сезонът за Петър Чех свърши. Не ме питайте нищо техническо, но сезонът свърши. Колкото до Джон Тери- ще трябва да играем финал, ако искаме отново да е с нас."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА