23 Април, 2014 14:47 770 0

ФИФА отмени забраната за трансфери на Барселона

  • барселона-
  • фифа-
  • трансфери

Жалбата на клуба по случая бе уважена

ФИФА отмени забраната за трансфери на Барселона - 1
Снимка: БТА/AP

ФИФА отмени забраната за трансфери на играчи в Барселона, в следствие на обжалването, което клубът подаде в Световната футболна централа.

Трансферите на каталунците бяха замразени в следствие на установени неправомерни трансфери на непълнолетни играчи, като на тях им бе забранено да привличат нови попълнения до лятото на 2015 г. От испанския клуб на момента обжалваха решението, като жалбата им е била уважена..

От ФИФА съобщиха, че забраната ще бъде замразена до пълното разрешаване на случая, поради „сложността на материята, кратките срокове до началото на следващия трансферен период и факта, че комисията по обжалвания на централата не е в състояние да вземе окончателно решение в толкова кратък период от време.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА