Last news in Fakti

23 Април, 2014 16:59 791 1

Малките надежди на Левски на среща с играчите

  • деца-
  • надежди-
  • среща-
  • топузаков-
  • играчи-
  • левски

Срещата е част от международния социален проект Футбол за приятелство

Малките надежди на Левски на среща с играчите - 1
Снимка: levski.bg
Този петък, 25 април, от 15:30 ч., малките надежди на Левски, които са част от международния социален проект "Футбол за приятелство", ще се срещнат с възпитаниците на Елин Топузаков на Герена. Футболистите на представителният отбор на Левски ще отпразнуват "Деня на футбола" с талантливите хлапета, които ще гледат на живо финала на УЕФА Шампионска Лига в Лисабон.

Големите звезди на Левски, както и треньорите - Елин Топузаков и Тодор Симов, ще дадат ценни насоки и съвети към малките футболисти и ще завържат на ръцете им гривните, символ на "Футбол за приятелство", които символизират феър плей играта, екипната работа, приятелството, желанието за победа, равенството и здравето.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Елин Топузаков, който и минала година бе посланик на инициативата в България и придружи децата на Левски на финала на Уембли, ще разкаже на тазгодишните късметлии интересни моменти от тяхното пътуване, както и каква е емоцията от посещението на най-голямото футболно събитие и усещането след лична среща с великия Франц "Кайзера" Бекенбауер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Krumov

    0 0 Отговор
    За огромно съжаление е ,че няма какво да научат от батковците!