Last news in Fakti

23 Април, 2014 19:00 664 0

Клозе преподписва с Лацио

  • клозе-
  • лацио-
  • договор

Ветеранът остава в Рим още една година

Клозе преподписва с Лацио - 1
Снимка: БТА/АР
Германският нападател Мирослав Клозе е близо до подновяването на договора си с Лацио за още един сезон. Това разкри собственикът на клуба Клаудио Лотито пред „Кориере дело Спорт“. 35-годишният Клозе искаше продължаване на контракта за още две години, което не отговаря на претенциите на Лацио. Според информацията нападателят ще продължи да получава по 2,5 милиона евро на сезон.
 
Германецът играе за „орлите“ от 2011 г., когато беше привлечен от Байерн със свободен трансфер и подписа договор за три сезона. Наскоро той се възстанови от контузия и ще се завърне на терена на 5 май срещу Верона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА