Last news in Fakti

24 Април, 2014 10:59 849 0

Гаджев отива в Киево за без пари

  • киево-
  • левски-
  • гаджев-
  • договор-
  • трансфер

Националът напуска Левски

Гаджев отива в Киево за без пари - 1
Снимка: БТА
Вторият капитан на "Левски" Владимир Гаджев няма да играе повече на "Герена". Поне това твърди авторитетното италианско издание tuttomercatoweb.com. Сайтът съобщава, че българският национал е отказал да преподпише със "сините" и от следващия сезон ще носи екипа на Киево. Интерес на веронския тим към него има от доста време.
 
"Летящите магарета" го искаха и миналия летен трансферен прозорец. На Апенините твърдят, че тогава за Гаджев са били поискани 1,5 милиона евро, а сега италианците ще го вземат без пари в редиците си. Полузащитникът беше пред раздяла с "Левски" и зимата, като интерес към него имаше от украинския Севастопол. До сделка обаче не се стигна.
 
Преди месеци "сините" трансферираха в Италия Антонио Вутов - на Удинезе, който плати на "Левски", докато за Гаджев Киево няма да вади пари, тъй като ще го привлече като свободен агент. Тимът е застрашен от изпадане. Веронци са само на 2 точки над опасната зона и им предстоят четири изключително важни мача за оцеляването в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА