Last news in Fakti

25 Май, 2014 11:00 2 151 0

Аника Бек чака Цвети на "Ролан Гарос"

  • пиронкова-
  • аника бек-
  • ролан гарос

Мачът между двете тенисистки е още утре

Аника Бек чака Цвети на "Ролан Гарос" - 1
Снимка: Facebook

Първата ни ракета при жените Цветана Пиронкова ще излезе утре на корта още в първия ден на Откритото първенство на Франция.

Съперничка на 26-годишната пловдивчанка на старта на "Ролан Гарос" ще бъде германката Аника Бек. Двубоят е трети в програмата на корт номер 7, срещите на който започват в 12.00 часа българско време.

Пиронкова, 42-а в световната ранглиста, има гарантирани 5 точки за класацията на УТА и 24 хиляди евро.

Българката ще се опита да избегне ново ранно отпадане в Париж, след като през миналия сезон загуби на старта след поражение от канадката Южени Бушар с 1:6, 6:7(2).

49-ата в света Бек има две победи в два мача срещу Пиронкова. 20-годишната германка спечели с 6:2, 6:2 в Люксембург през миналия сезон и с 6:7(7), 6:2, 6:2 в Доха през февруари тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА