Last news in Fakti

29 Юли, 2014 11:30 5 290 3

Мотоциклет с три колела

  • polaris-
  • slingshot

 

Иновацията от Polaris изглежда като триколесен племенник на KTM X-Bow, но се класифицира като мотоциклет. За управлението му са нужни предпазен шлем и книжка за мотоциклет.
Иначе иновацията впечатлява, освен с трите си колела и с мощен 2.4-литров Ecotec двигател. Агрегатът разполага с мощ от 173 конски сили, а максималния въртящ момент е 225 Нм. Името на триколесния байк е Polaris Slingshot.
Возилото разполага с подобни на автомобилните седалки, снабдени с триточкови предпазни колани, воланът е като на автомобил, но цялостното усещане си е като на скоростен мотоциклет. Вижте повече за Polaris Slingshot
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко Добрев

    0 1 Отговор
    И аз поря из Стара Загора с екотек двигател...,доволен съм-батко ми го препоръча!

    Коментиран от #3

  • 2 Владислав Димитров

    0 1 Отговор
    Общо тегло-800 кг. мощност-173 к.с.-КУРШУМ !
  • 3

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коко Добрев":

    Тоя екотек да не монтиран на колелото