1 Август, 2014 13:51 4 877 0

Неудачна кражба или хитра реклама?

  • google glass-
  • youtube-
  • кражба

 

В портала за видеосподеляне youtube се появи едно доста интересно клипче. Видеото е пуснато от Mike Geller, който се разхождал из Ню Йорк със своите чисто нови очила Google Glass. Непознат човек се приближил до него и го помолил да погледне през устройството, струващо $1500.
 
Изненадващо непознатият побягнал и се изгубил в тълпата. Кражбата щеше да е успешна, ако не е било приложението Livelens. С помощта на него се осъществява постоянна транслация и запис от очилата на телефона на пострадалия. Така всяка крачка на крадеца е записана на видео.
 
Изгледайте видеото по-долу и преценете сами дали това не е хитроумна реклама, фейк или пък е действителен случай.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА