Last news in Fakti

22 Август, 2014 11:47 2 094 0

Водонепромокаема електронна книга

  • kobo-
  • aura h2o-
  • електронна книга
Ако се замисляте да си купите електронна книга, то съветваме ми да обърнете внимание на новото предложение от компанията Kobo. Иновацията се нарича Aura H2O, а названието на устройството ясно подчертава нейната особеност.
 
Електронната книга разполага с водонепромокаем корпус, отговарящ на стандарта IP67. Това най-общо означава, че устройството може да се потапя изцяло под вода на дълбочина до един метър.
 
Идеята е книгата да може да се чете във ваната или пък плавайки на надуваем дюшек. Иначе, ако искате да четете в по-класически условия, на дивана например, то трябва да знаете, че и останалите технически характеристики са на ниво.
 
E-Ink дисплеят е с резолюция 1430x1080 пиксела, а размерът му е 6.8 инча. Вградената памет за книги в устройството е 4 гигабайта, но посредством наличния слот за microSD, той може да бъде увеличен с още 32 гигабайта.
 
Теглото на водонепромокаемата електронна книга е 233 грама. Устройството разполага и с допълнителна подсветка, помагаща при слабо осветление в помещението. Батерията издържа до 2 месеца, а цената на Aura H2O е $179.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА