Last news in Fakti

30 Август, 2014 09:30 13 857 21

iPhone 6 излиза на 9 септември

  • iphone 6-
  • apple
Дългоочакваната премиера на новото поколение "ябълкови" смартфони ще се състои на 9 септември тази година. Това беше официално обявено от компанията Apple. На този етап е ясно само, че премиерата на iPhone 6 ще е тогава, но не е известно дали ще бъдат представени и други устройства.
 
Не се знае дали на 9 септември ще видим само един от планираните варианти с 4.7 и 5.5-инчови дисплеи или от Apple ще покажат и двата наведнъж. Феновете на i-устройствата очакват да получат на 9 септември информация, освен за новия iPhone и за умните часовници на фирмата, за които до този момент практически не се знае нищо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Q50

    2 7 Отговор
    Най- накрая, Браво !
  • 2 ДАНИЕЛ

    6 2 Отговор
    Защо не кажете колко пари ще струва тоя боклук ?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 същият

    1 7 Отговор
    Де говорете глупости IPHON e един доста добър телефон сега съм с 5 и смятам да с взема и 6 телефонът е много добър никога не ми е забивал или нещо подобно! Повечето дето казват че телефонът е глупав ако им дадете по един телефон ще вървят на една страна за да се вижда ясно емблемата за това че не говорете глупости като не сте имали телефон или таблет от марката!

    Коментиран от #5

  • 5 реалист

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "същият":

    Братле, ползвам продукти на Apple от 4 години. В момента съм с iPhone 5s и не виждам почти никаква разлика между старите ми 4s i 5. Именно затова, следващия ми телефон определено ще бъде Xiaomi mi4...
  • 6 Мекия

    0 1 Отговор
    цена - 900 $ (фабрично отключен , без договори) от Америка . В България ще го има в наличие по всички или поне по по-големите телекомуникационни компани чак Декември , иначе (примерно за Пловдив : има магазин ,които ги внася от Америка и ги има в наличност няколко дни - до седмица след официалната премиера на телефона) цената му след една седмица от премиерата му в България е около 2300 лв 16 gb. В началото на октомври е 1800 , а след това - Декември пада до 1400
  • 7 аман от iphone

    5 0 Отговор
    още един кенеффф
  • 8 аман от iphone

    8 1 Отговор
    маиката му е nokia 101 с фенерче за да си светнеш на клучалката като се прибираш насвяткан :D
  • 9 qwerty

    0 2 Отговор
    Явно този телефон е важен,понеже 9 и 7 са свещени числа за тайните общества.
  • 10 ИФОН но1

    0 4 Отговор
    От кога го чакам този телефон.Направо тези 9 дни ще ми се сторят 9 години , а и като знам ,че ще мине още малко време докато си го набавя ;(. За момент даже си помислих за тел с андроид,но добре ,че не направих тази грешка. Просто имам железни нерви.
  • 11 Apokalipsis

    0 4 Отговор
    Всички , които немогат да си купят Iphone хейтват здраво.
    Душиците ми те, колко са жалки.Ми като неможете да си го купите не мразете марката бе , гроздето кисело ама ...
  • 12 Смешки

    0 4 Отговор
    Сега е модерно мишоците да хейтват Iphone.
  • 13 Макинтош

    0 4 Отговор
    онези андроидчета всяка седмица вадят нов сапун с бъгава система, тъпчат ядра като идиоти за да надигнат глава и да видят дъното
  • 14 да ама не

    2 0 Отговор
    Iphone 6 - С вид на учиническа линийка, смешниците дето си мислят, че като са с айфон са гъзари аз ще си ползвам моето VERTU. ;)
  • 15 Иван Господинов

    2 0 Отговор
    Нищо новаторско, просто малко повече от същото. Много интересно как такъв милиарден бизнес държи целият си успех само на един човек и след смъртта му се превръща в поредната куха американска машина за пари. Самсунг бяха жалки преписвачи сега Епъл почна да преписва от от тях . Първо малкият таблет който Джобс смяташе че че е безсмислен , сега ще пускат и 12" след Самсунг , смартуич след като Самсунг вече пускат трето поколение , и фаблет след като Самсунг заляха този пазар с устройства във всички формфактори и на практика го създадоха с модела Ноут . Спомням си първият си Айфон на фона на покеткомпютрите ми беше едно шарено тамагочи което дори нямаше кипборд и елементарни функции но изглеждаше толкова новаторски и перфектно че нямаше как да не го поискам , после бурното развитие на всичко около него и сега просто още от същото - кое да ме накара да го купя ?
  • 16 Иван Младенов

    3 0 Отговор
    Не всеки който може да си позволи Айфон, желае да си го купи. При мен е така. Просто фирмената политиката на Ейпъл не ми допада. Продуктите им не са лоши, изпипани са като сглобка и всичко, но умишлено са функционално осакатени. Освен това дизайнът им вече започна да става банален, един и същи от години и при телефоните и при компютрите им. Като прибавим и това че всяка тъпа кифла/чалгарка има Айфон и маже яко селфита с него в огледалото(щото да се вижда и телефона с ябълката нали) и някак не ми се ще да попадам в тая категория хорица. Та това което искам да кажа е чр той и Голфа не е лоша кола, ама като се ползва от кофти хора, му излиза лоша слава и става клише цялата работа. Същото е и с Айфона. И друго да напиша тука дето викате, че нямате проблеми и не забивал Айфона , аз съм LG G2 вече доста време и също нямам проблеми, супер бърз телефон и никога не е забивал, всичко върви на него гладко и безпроблемно. Иначе ,който кавото му харесва това да си купува и ползва. Със здраве.

    Коментиран от #18

  • 17 S Doichinov

    1 0 Отговор
    Сега ще се върне модата като седнеш в кафето и телефона на масата да се вижда.Голяма част от хората с iphone са на принципа"г.за си с рози закичи,на.раното да не личи"Повечето теглят кредит за да си го купят.Откачена работа.
  • 18 Ivan Atanasov

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Иван Младенов":

    Напълно съгласен съм с господина и аз съм с г2. Виждам и някаквъ краини привърженици на iphone, като само от имената им ми става ясно що за хора са например Макинтош и ипфоне но 1 😄 . Не забравяйте че докато пиша този коментар слушам музика, имам мулти прозорец с приложение за спортни резултати и смъквам торент. Не ми забива, а на вас успех с настроиването на алармата. 😄
  • 19 Попа

    0 0 Отговор
    Абе как така при средна заплата 800лв си купуваш телефон за 900$? Женките ги разбирам - те си го изработават, ама като видя някой кифльо с такъв и ми се доси*а.
  • 20 Ghost

    1 0 Отговор
    Половината от тези които са с iphone (ако не и повече ) не могат да си го позволят и го взимат на изплащане след което го гладуват по един или друг начин :) Компоненти в iphone са на samsung и не виждам причина защо телефоните от висок клас на с android да отстъпват на iphone ? Модерното е не " мишоците " да хейтват хората с iphone, а комплексарите да си мислят, че са една класа над всички други защото притежават ябълката... :) Нормалните хора си купуват това от което имат нужда и не хейтват никой..., особено за такава глупост !
  • 21 maikel 260

    0 0 Отговор
    ot iphone 2 do iphone 5s(v momenta imam) da vi kaja hubavi telefoni sa i operacionnata sistema e mnogo po dobra ot android(ne blokuirva y e po barz) No sa6to taka imam i bq aquaris E5 s 2 karti hd,2ram,4 iadren procesor,screen 5 i tn.... za 200eu 3-ti po evtin ot iphona i sam mnogo dovolen daje iphona sedi v 6kafa kato rezerven telefon