Last news in Fakti

2 Септември, 2014 14:24, обновена 2 Септември, 2014 14:25 3 855 0

Новата щабквартира на Apple от птичи поглед

  • apple-
  • стийв джобс-
  • щабквартира

Преди смъртта си Стийв Джобс замисля изграждането на нов комплекс, в който да се настани главния офис на Apple, научноизследователски център, конферентни зали, производствено подразделение, фитнес и всякакви други отдели на компанията. Зданието с форма на пръстен ще заема площ от над 640 000 квадратни метра и ще има 13 000 служители.

Реализацията на проекта започва през 2011 г., няколко месеца след кончината на Джобс. Прогнозната му цена е около $3 млрд., но с напредването на строежа става ясно, че ще достигне $5 млрд. Сухите цифри не дават много ясна представа за мащабите на проекта, но размерите на новата щабквартира на Apple могат да се видят благодарение на въздушните снимки, направени наскоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА