Last news in Fakti

1 Октомври, 2014 10:50 4 247 2

И Galaxy Note 4 се оказа с дефект

  • samsung-
  • galaxy-
  • note 4-
  • дефект

 

След разразилата се истерия по огъващите се смартфони iPhone 6, сега с дефект се оказа и устройство от пряката конкуренция на Apple. Става дума за фаблета Samsung Galaxy Note 4, част от първата партида на който е с производствен дефект. Проблемът е свързан със сериозен луфт между 5.7-инчовия Super AMOLED дисплей и рамката на корпуса.
 
Просветът е толкова голям, че в него спокойно може да се пъхне визитна картичка, например. От корейската компания на този етап не са коментирали ситуацията, но предвид големия брой предварителни поръчки от САЩ и Европа и съвсем не ниската цена от $900, този проблем може сериозно да подрони репутацията на Samsung.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johny

    0 0 Отговор
    Искам да видя какво ще кажат сега всички хейтъри на Apple ?!?!?!
  • 2 телефониста

    0 0 Отговор
    Хейтърите не знам какво ще кажат, но аз ще ти кажа, че наистина, това е дефект, който не говори добре за компанията. Все пак дефекта е на Самсунг. Лично техен. При Айфоните обаче дефектите са на някой, но на кой точно? На китайците, които ги сглобяват, или на фирмите, които произвеждат елементите на телефона? Или може би на Айпъл, който прибира тлъстите печалби от балъците?