Last news in Fakti

10 Октомври, 2014 09:06 9 751 5

Най-косматата кола според Гинес

  • гинес-
  • fiat-
  • 500
Мария Лучия Муньо - така се казва жената, която попадна в книгата на рекордите на Гинес, благодарение на... най-косматата кола в света. Това не е шега. 44-годишната италианка разработва собствена технология, по която залепва естествена човешка коса по автомобил. Въпросната космата кола е Fiat 500.
Според информация на The Daily Mail, необичайният тунинг отнема на Муньо 150 часа. Мария Лучия Муньо е по професия стилист и с новото си Fiat-че подобрява своя собствен рекорд от 2010 година. Тогава италианката "окосмява" автомобил, като прикрепя към него 100 килограма коса. Сега човешките кичури са 120 килограма.
Трябва да се отбележи факта, че след като косматото Fiat-че попада в книгата на рекордите на Гинес, цената му се увеличава драстично. Косматата кола се оценява на минимум $100 000. Италианката обаче не смята да го продава на този етап, но не го разглежда и като произведение на изкуството. Използва го често.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ГЛУПОСТИ
  • 2 PROFESIONALISTA

    1 0 Отговор
    отвратително и гнусно
  • 3 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    КАК ЩЕ СЕ МИЕ И ПОДДЪРЖА ТАЗИ КОЛА
    АМИ АКО ВЪШЛЯСА ИЛИ ХВАНЕ АКАРИ КОЙТО ВЛЕЗЕ ИМА ДА СЕ ЧЕШЕ
    И ДА МУ ВЛИЗАТ КОСМИ
  • 4 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    25 ШАМПОАНА ЩЕ И ТРЯБВАТ ЗА ИЗМИВАНЕ И ОЩЕ ТОЛКОВА БАЛСАМ ЗА БЛЯСЪК
  • 5 ХЙУ

    1 0 Отговор
    Бих казал най-гнусарската и най-тъпа простакеса на света.