Last news in Fakti

13 Октомври, 2014 10:10 1 751 0

Сърф в градски условия

  • deska-
  • сърф-
  • скейтборд
Хората с активен начин на живот и особено онези от тях, занимаващи се с уиндсърф, кайт, скейтборд или сноуборд, определено ще бъдат заинтригувани от проекта DESKA. Съвсем наскоро този проект стартира на платформата Indiegogo и постепенно набира скорост.
 
В своето базово оборудване DESKA прилича на леко модифициран скейтборд, но всъщност дъската разполага с доста по-сложна конструкция. Колелата са три - две отпред и едно отзад. В самата дъска е интегрирана и интересна спирачна система, управляваща се от специалните стъпенки.
 
DESKA може да се управлява като скейтборд, а към него може да се прикрепи и платно от уиндсърф. Ако сте фен на уиндсърфинга, но водните пространства са далеч от дома ви, то DESKA е идеалната алтернатива. Въпросът е ще има ли достатъчно силен вятър между панелните блокове в София, например.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА