Last news in Fakti

19 Октомври, 2014 10:15 7 404 4

Автомобилен таблет за пасажерите отзад

  • таблет-
  • автомобили-
  • t852sbk-
  • audiovox
Пазарът на портативни устройства е толкова наситен, че човек трудно може да си избере от множеството аналогични джаджи. Именно поради тази причина някои от производителите се опитват да интегрират оригинални устройства, с цел привличане на повече клиенти. Едно такова решение е дело на компанията Audiovox.
 
Тя предлага таблета T852SBK, която е оборудван със специална стойка за прикрепване в автомобил. T852SBK е с дисплей с размер 8 инча и резолюция 1024x768 пиксела. Процесорът е двуядрен с тактова честота 1.5 гигахерца. Оперативната памет е 1 гигабайт, а вградената - 8 гигабайта.
 
Таблетът разполага още с две камери - фронтална и основна и работи под операционна система Android 4.1 Jelly Bean. Най-интересна обаче е специалната стойка, позволяваща прикрепването на таблета към подглавниците на предните седалки, като по този начин превръща таблета в мултимедиен център за пътниците отзад. За да придобиете тази импровизирана мултимедийна система ще трябва да се разделите със сумата от $300.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    3 1 Отговор
    И какво му е специалното на тоя таблет, като в Ибей е фрашкано с подобни таблети и стойки за кола? Просто поредния боклук който трябва да разкачиш и скриеш някъде защото ако останат закачени на седалките шанса да ти разбият колата става почти 100%. Всеки който пътува много знае колко е досадно всеки път като спреш да откачаш навигация, радар детектор, видео регистратор, таблети и къде да ги криеш в един момент жабката е недостатъчна . Трябва да ги криеш в багажника и на другия ден всичко да се накача обратно ... дълга и широка. Да не говорим с тия нашите надупчени пътища на тая стойка колко ще вибрира тоя таблет . Гарантирано и зрителният ъгъл няма да е удобен. Таблета е пълен боклук. По-добре е да си купиш един истински таблет и да си го държиш в ръце
  • 2 гост

    0 1 Отговор
    Като чета написаното и разбирам само едно... Таблета си е ок. Просто не е за ползване в България!
  • 3 бай пет

    0 1 Отговор
    Хората продават подглавници,със всичко вградено
  • 4 Симеон Тасев

    0 0 Отговор