Last news in Fakti

20 Октомври, 2014 11:45 2 257 1

Шивачи в салоните на мобилен оператор?!

  • iphone-
  • шивач-
  • china unicom
Известно е, че китайците са луди на темата "ябълкови" смартфони. Сега на ход са новите модификации iPhone 6 и iPhone 6 Plus, които, особено последния, са по-големи от досегашните.
 
Именно поради тази причина мнозина от ползвателите се оплакват от неудобство при носенето на новите продукти на Apple. Заради това едни от най-големите мобилни оператори China Unicom предлага една доста нестандартна услуга в своите салони.
 
Там са позиционирани професионални шивачи, които имат за цел да увеличат размера на джобовете на ползвателите на iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Странното е, че чак сега се появява подобна услуга, при положение, че съществуват Android-устройства с доста по-големи размери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАРКЕЛИ-ВИТЕЛА

    0 0 Отговор
    Представяте ли си да си закупите Автомобил по-голям по размери от гаража ви и дилъра да дойде да ви избие някоя стена или преграда за да успеете да го намъкнете ?!