Last news in Fakti

22 Октомври, 2014 11:57 3 770 4

iPhone 6 подпали собственика си

  • iphone 6-
  • apple-
  • самозапалване

Новият "ябълков" смартфон се появи съвсем скоро, но вече беше регистриран първи случай на самозапалване. Жертва на iPhone 6 стана американеца Филип Лектър, по разказа на който става ясно, че е носил смартфона в джоба си. Возейки се на рикша той изведнъж усеща парене в областта на бедрото.

Първоначално не обърнал сериозно внимание, но след като от панталона му започнал да излиза дим, разбрал за какво става дума. Докато извади телефона от джоба си минава време и изгарянията по кожата му са налице. На този етап от Apple няма официално становище по случая.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 теКничар

    0 0 Отговор
    Най-накрая пак ще се окаже или поредната провокация срещу Apple и iPhone 6 в частност, или както обикновено ще е виновен купувача (потребителя). The same old story...
  • 2 хехехе

    0 0 Отговор
    Освен че се огъва и се самозапалва, още един бонус за зомбитата.
  • 3 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Преди години, на една колежка телефона и започна да пуши на масата, както си стоеше в покой. Нищо чудно и информацията да е вярна, а нека да не изключваме конкурентна намеса, в стил анти реклама. Но от всички тези реклами и анти реклами поговорката "Рани куче да те лае" важи с пълна сила. Купи си обикновен телефон с фенерче, и няма да гори, няма да се огъва и т.н. За да имаш подобни глесотии, си купуваш таблет, и проблема е решен. Пак по-евтино излиза от тоя телефон/смартфон.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Да предлагат огнеупорни панталони заедно със ябълката. Преди влеме имаше такъв случай и с петицата.