Last news in Fakti

18 Ноември, 2014 10:20 5 693 3

Най-нелепите пътни маркировки

  • пътна маркировка

Отдавна е ясно, че пътните настилки и въобще пътищата у нас и в голяма част от бившите соц. страни са доста по-различни от тези в държавите от Западна Европа. Що се отнася до маркировките по пътищата, такива у нас често липсват, а ако ги има, са едва забележими.

Технологията за нанасянето им може да е сходна, но резултатите определено не са. Сега ви показване няколко примера как не трябва (клипчета от Русия) и как трябва да се прави (видео от Англия и Германия) пътна маркировка. Изводите можете да си направите сами.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ttt

    1 0 Отговор
    "видиа от Англия и Германия" :D

    Иначе, такава немарлива работа... Как не ги е срам тези хора, така да си оставят ръцете, не знам просто...
  • 2 От жител на Германия

    0 1 Отговор
    Ами аз пък да ви кажа, че това и в Германия го има и то не защото е некадърно нанесено, а защото лятото при високи температури се получава като "разместване" на пластовете на асфалта (както знаете в Германия не е много топло и асфалтът не е предвиден за прекалено високи температури, но и това се случва понякога). Много безмислена статия
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Статията не е безсмислена ,а нагледно показва как се работи в колхозния СССР- опа вече са Русия,не ,че има някакво значение.