Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 11:37 1 714 0

Взривоустойчива кафемашина

  • oxx-
  • coffeeboxx-
  • кафемашина

Най-пристрастените любители на кафето могат да си отдъхнат. COFFEEBOXX на базираната в Мичиган компания OXX може да бъде спряна само от ядрен взрив. Свръхнадеждната американска кафемашина е в състояние да приготвя ободряващата напитка и в най-екстремните условия.

Апаратът наподобява по-скоро черна кутия на самолет. Защитен е против влага и прах и издържа на огромни натоварвания, включително падане от високо и взрив. Ако проектът набере 50-те хиляди долара, необходими за старта на серийно производство, COFFEEBOXX ще се появи на пазара скоро на съвсем разумната цена от $250.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА