21 Ноември, 2014 12:06 4 281 0

Портативен принтер за мигновени снимки

  • snapjet-
  • принтер
Носталгията по фотоапаратите Polaroid, които веднага след заснемането вадят готова снимка, кара много от изобретателите да се връщат назад във времето. А и не е тайна, че все още много хора предпочитат снимките да са на хартия, а не само в дигитален вариант.
 
Именно за такива е предназначена новата джаджа SnapJet, която в момента набира средства за старт на серийното и производство. Устройството е конструирано така, че сканира екрана на телефона, на който е показана фотографията.
Теоретично, снимката може да се получи с резолюция до 1 200 пиксела, което е напълно достатъчно за стандартна снимка. Ако средствата бъдат събрани, иновативния принтер ще се предлага на пазара от ноември следващата година на цена от $150.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА