Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 11:21 3 646 2

Клавиатура с един бутон

  • хаштаг-
  • клавиатура
Особено място сред "творбите" на съвременните изобретатели заемат компютърните джаджи. Предвид популярността на социалните мрежи, не е странно, че много от тези творения са свързани с тях. За тези, които не знаят ще кажем, че хаштаг е нов е знак за препратка за търсене в социалните мрежи, и се отбелязва със символа #. Според създателите на иновацията, много от ползвателите трудно го откриват в стандартните клавиатури.
Именно поради тази причина те са създали допълнителна такава, която разполага с един-единствен клавиш #. Устройството се свързва към компютъра посредством USB порт и се нарича HashKey. В момента проекта набира средства за серийно производство и ако това се случи, едноклавишната клавиатура ще се продава на цена от 18 паунда. 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bibendum

    0 0 Отговор
    Революционна глупост.
  • 2 Angel

    0 0 Отговор
    незнам ама на мен ми до ентера на буква ю#########наистина е излишна джаджа