Last news in Fakti

18 Декември, 2014 09:50 2 072 0

Sony разработи аналог на Google Glass

  • google glass-
  • smarteyeglass attach-
  • sony

Японският гигант Sony обяви официално, че е готов с т.нар. умни очила, които ще се превърнат в пряк конкурент на вече популярните Google Glass. Двата продукта са сходни на външен вид, но SmartEyeglass Attach, както се нарича иновацията на Sony, ще може да се използва на практика с всички видове стандартни очила.

С какво ще ни удиви този нов продукт на този етап не е известно, защото от компанията не разкриват пълните му технически възможности. По споделените схеми и снимки може да се предположи, че SmartEyeglass Attach ще бъдат насочени към спортно ориентираните хора. Презентацията ще стане през януари догодина по време на CES 2015 в Лас Вегас.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА