Last news in Fakti

19 Декември, 2014 12:47 2 436 1

Да платиш с един замах

  • ръкавици-
  • barclaycard
Електронните плащания набират все по-голяма популярност и у нас. За осъществяването им изобретателите измислят какви ли не методи - някои от тях доста странни. Един такъв са иновационните ръкавици, които разполагат с вграден чип и позволяват да платиш в магазин само с един замах.
Ръкавиците се наричат Barclaycard и съдържат в себе си информация за наличните авоари в кредитната или дебитна карта на притежателя. Сумата, с която може да се разплащат клиентите по този начин е ограничена до 20 евро. Ръкавиците са направени в различен дизайн и размери, като има мъжки и женски варианти. Продажбата на Barclaycard започва през следващата година, но все още не е ясна цената на продукта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето-можещ със същия успех да се раэплащаш и със шапката,и със чорапите си-эависи къде си си скрил парите.