Last news in Fakti

27 Януари, 2015 12:33 2 923 4

Мобилен телефон за влюбени

  • heart 401ab-
  • мобилен телефон
На практика смартфоните почти напълно премахнаха обикновените телефони от ежедневието ни, но все още се намират производители, които се опитат да възродят интереса към тях. Последният такъв пример е един японски мобилен телефон, носещ наименованието Heart 401AB.
Апаратът е във формата на сърце, но шарнирна връзка може лесно да го превърне в подобие на бобено зърно. Иначе от техническа гледна точка иновацията не впечатлява кой знае с какво. Устройството не разполага дори и с цифрова клавиатура, но пък е идеален подарък за любимия човек.
 
Интересният мобилен телефон се предлага в два цвята - черен и червен, но за съжаление на някои обаче, Heart 401AB ще се продава само на пазарите в Япония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NO DMG

    0 0 Отговор
    Е.аси простотията...
  • 2 Кофти

    0 0 Отговор
    Е нали вече я пускахте тази статия за телефона-сърце?! И това не е никакъв телефон, а някакъв пълен т....к!

    Коментиран от #3

  • 3 jaxsi

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кофти":

    не брат точно това е ТЕЛЕФОН ти ползваш най верочтно смарт фон или в най добрия мултифон : )
  • 4 Фас

    0 0 Отговор
    В китайските сайтове е пълни с такъв модел. От 10 години насам ги гелдам. Какво му е новото??